cropped-logo_v2-3.png
egyéni- és KATA vállalkozás idnítása

Vállalkozás indítása Őrbottyánban

Egyéni-, KATA vállalkozás indítása, cégalapítás, vagy a végelszámolási eljárásban is számíthat könyvelőirodánk segítségére. Teljes körű segítséget nyújtunk bármilyen vállalkozás indításában.

Vállalkozás indítása Őrbottyánban?

Ne keressen tovább, megtalálta!

Több mint 20 év könyvelői tapasztalat

Irodánk 1998 óra nyújt profi szintű könyvelői szolgáltatásokat, valamint segítjük ügyfeleinket egyéni-, KATA vállalkozás indítása vagy cégalapításban Őrbottyánban és környékén. Több évtizedes tapasztalatunk biztosíték arra, hogy Önnek csak a vállalkozása kezdő lépéseivel kelljen foglalkoznia, míg mi a vállalkozás indításával foglalkozunk.

Felkészültség, pontosság, precízség

A pontos és precíz, teljes körű szolgáltatást nyújtunk Őrbottyán és környéki ügyfeleinknek. Több tucat őrbottyáni vállalkozás indítása fűződik irodánkhoz.  Szakképzett, regisztrált mérlegképes könyvelő munkatársainkat folyamatosan képezzük, hogy mindig naprakészek legyünk.

Vállalkozás indítása Őrbottyánban, tanácsadás

Egy vállalkozás indítása mindig alapos előkészületeket igényel. Legyen szó egyéni vállalkozás, KATA vagy StartUp vállalkozásról, mi mindig segítünk megtalálni a legmegfelelőbb vállalkozási formát.

Vállalkozás indítása Őrbottyánban

Egy vállalkozás indítása mindig alapos előkészületeket igényel. Legyen szó egyéni vállalkozás, KATA vagy StartUp vállalkozás indításáról; mi mindig segítünk megtalálni a legmegfelelőbb vállalkozási formát.

 

Végelszámolási eljárás Őrbottyánban

A végelszámolási eljárás, amelynek eredménye a cég jogutód nélküli megszűnése, abban különbözik a felszámolási eljárástól, hogy az adós cég nem minősül fizetésképtelennek, hitelezői felé tartozásait rendezni tudja, és ezt követően törlik a cégjegyzékből.

 

Könyvelés és vállalkozás indítása Őrbottyánban

Teljes körű könyvelőirodát keres őrbottyáni vállalkozásának? Ne keressen tovább, mert megtalálta! Számos szolgáltatásban lehetünk az Ön segítségére, ráadásul bérszámfejtését, akár az Ön telephelyén is elvégezzük.

Könyvelés

Bérszámfejtés

Elmaradt beszámolók pótlása

Vállalkozás insdítás és végelszámolás

SZJA bevallás készíítés

Könyvelői tanácsadás

Kérjen ajánlatot még ma!

Kérjen ingyenes árajánlatot! Nem veszíthet semmit.

mobil-mockup