Szolgáltatásaink

Teljes körű könyvelési szolgáltatás

Teljeskörű könyvelési szolgáltatást nyújtunk Veresegyház központjában. Működő vállalkozásnál igény szerint megvizsgáljuk a korábbi könyvelést, és javaslatot teszünk a számviteli feldolgozás szükség szerinti átalakítására.

  • Számviteli politika, számlarend, szabályzatok elkészítése.
  • Működő vállalkozásnál igény szerint megvizsgáljuk a korábbi könyvelést, és javaslatot teszünk a számviteli feldolgozás szükség szerinti átalakítására.
  • Főkönyvi könyvelés a kettős könyvvitel rendszerében.
  • Analitikus nyilvántartások vezetése.
  • Adóhatóságokkal folytatott egyeztetések, levelezések lebonyolítása.
  • Évközi és év végi bevallások, adatszolgáltatások elkészítése.
  • Egyszerűsített, valamint éves beszámolók elkészítése (mérleg, eredménykimutatás, kiegészítő melléklet).
  • Kapcsolattartás a könyvvizsgálóval

Miért válasszon minket?

Pontosan tudjuk, hogy egy válallkozás indítása illetve vezetése milyen sok adminisztrációs teherrel jár. Több mint 20 éves tapasztalatunkat arra használjuk, hogy a legmegfelelőbb tanácsokkal lássuk el Önt, segítsünk a teljeskörű könyvelésének elvégézésében, bérszámfejtésben, beszámolók pótlásában vagy bármilyen adóügyi kérdés megválaszolásában.

Hiszünk abban, hogy  Ügyfeleink sikerét támogatni tudjuk azzal, hogy az adminisztrációs terheket levesszük a vállukról.

 

Veresegyház, Ráday utca 4.
brigitta@veresegyhazikonyvelo.com
06-30-479-3498
123456789-1-13
11-09-12345688
12346589

Könyvelőirodánk Veresegyház központjában található, de természetesen nem csak a veresegyházi vállakozásoknak nyújtunk könyvelési szolgáltatást.

Várjuk leendő ügyfeleinket az alábbi településekről is:
Kosd, Penc, Rád, Püspökhatvan, Erdőkürt, Egyházasdengeld, Galgagyörk, Vácduka, Galgamácsa, Sződ, Csörög, Sződliget, Göd, Erdőkertes, Szada, Domonyvölgy, Dunakeszi, Katal, Galgahévíz, Fót, Mogyoród, Gödöllő, Kerepes, Kistarcsa, vagy az ország bármely szegletéből.

Információk

Veresegyház, Ráday utca 4.
brigitta@veresegyhazikonyvelo.com
06-30-479-3498

Rólunk

Irodánk 1998 óta foglalkozik könyvelési tevékenységgel. Felkészült, precíz könyvelői szolgáltatásainknak köszönhetően Ön a cége irányításával foglalkozhat. Előre egyeztetett időszakonként tájékoztatjuk vállalkozása pénzügyi helyzetéről, várható eredményéről, fizetési kötelezettségeiről. Könyvelését Veresegyházán működő könyvelő irodáinkban végezzük, vagy igény esetén megoldást kínálunk a megrendelő saját székhelyén, telephelyén történő munkavégzésre is.. Könyvelő irodánkban a könyvelői feladatokat szakképzett, regisztrált mérlegképes könyvelők végzik, a bérszámfejtési feladatokhoz Társadalombiztosítási és bérügyi Szakelőadóvégzettséggel rendelkezünk.

logo_v1

© 2015-2020 ADOKORREKCIO.HU – MINDEN JOG FENNTARTVA!

Bezár