Áraink

Megnevezés Ár
Egyszeres könyvvezetés egyéni vállalkozóknak (nem ÁFA alany)
15.000 Ft-tól / hó
Egyszeres könyvvezetés egyéni vállalkozóknak (ÁFA alany)
15.000 Ft-tól / hó
Kettős könyvvezetés Bt., Kft., KKT
25.000 Ft-tól / hó
Bevételi nyilvántartás (EVA, KATA)
15.000 Ft-tól / hó
Non-profit szervezetek
25.000 Ft-tól / hó
Nem működő cégek bevallásai
10.000 Ft / hó
Hatóságok előtti képviselet
Ügyfeleinknek INGYENES
Bérszámfejtés
3.000 Ft / fő / hó-tól
SZJA bevallás készítés
5.000 Ft-tól
Tanácsadás szerződéses ügyfeleinknek
INGYENES havonta 1 óra
Tanácsadás külső megkeresés esetén

20.000 Ft / óra *

* Szerződéses ügyfeleinknek a tanácsadás díját a könyvelési díj magába foglalja havi 1 órát igénybevéve. Külső megkeresés esetén a tanácsadás díja 20.000.- / óra, minden megkezdett óra teljes órának minősül. Amennyiben a tanácsadást követő 1 hónapon belül szerződéses ügyfelünk lesz a tanácsadás díját a könyvelési díjból jóváírjuk.

Miért válasszon minket?

Pontosan tudjuk, hogy egy válallkozás indítása illetve vezetése milyen sok adminisztrációs teherrel jár. Több mint 20 éves tapasztalatunkat arra használjuk, hogy a legmegfelelőbb tanácsokkal lássuk el Önt, segítsünk a teljeskörű könyvelésének elvégézésében, bérszámfejtésben, beszámolók pótlásában vagy bármilyen adóügyi kérdés megválaszolásában.

Hiszünk abban, hogy  Ügyfeleink sikerét támogatni tudjuk azzal, hogy az adminisztrációs terheket levesszük a vállukról.

 

  brigitta@adokorrekcio.hu
  06-30-479-3498
  21432978-1-13
  13-06-061722

  Könyvelőirodánk Veresegyház központjában található, de természetesen nem csak a veresegyházi vállakozásoknak nyújtunk könyvelési szolgáltatást.

  Várjuk leendő ügyfeleinket az alábbi településekről is:
  Kosd, Penc, Rád, Püspökhatvan, Erdőkürt, Egyházasdengeld, Galgagyörk, Vácduka, Galgamácsa, Sződ, Csörög, Sződliget, Göd, Erdőkertes, Szada, Domonyvölgy, Dunakeszi, Katal, Galgahévíz, Fót, Mogyoród, Gödöllő, Kerepes, Kistarcsa, vagy az ország bármely szegletéből.

  Információk

  brigitta@adokorrekcio
  06-30-479-3498

  Rólunk

  Irodánk 1998 óta foglalkozik könyvelési tevékenységgel. Felkészült, precíz könyvelői szolgáltatásainknak köszönhetően Ön a cége irányításával foglalkozhat. Előre egyeztetett időszakonként tájékoztatjuk vállalkozása pénzügyi helyzetéről, várható eredményéről, fizetési kötelezettségeiről. Könyvelését Veresegyházán működő könyvelő irodáinkban végezzük, vagy igény esetén megoldást kínálunk a megrendelő saját székhelyén, telephelyén történő munkavégzésre is.. Könyvelő irodánkban a könyvelői feladatokat szakképzett, regisztrált mérlegképes könyvelők végzik, a bérszámfejtési feladatokhoz Társadalombiztosítási és bérügyi Szakelőadóvégzettséggel rendelkezünk.

  logo_v1

  © 2015-2021 ADOKORREKCIO.HU – MINDEN JOG FENNTARTVA!

  Bezár